aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑποφασιστικό μπάσιμο για Νεόφυτο Μιχαήλ

Αποφασιστικό μπάσιμο για Νεόφυτο Μιχαήλ

Την πόρτα του Νεόφυτου Μιχαήλ κτύπησε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Μετά την απόφαση του Ζοέλ Μολ να αποχωρήσει από την ομάδα του Τακτακαλά, οι μαυροπράσινοι αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση του Κύπριου διεθνούς τερματοφύλακα και μάλιστα με ιδιαίτερη θέρμη.

Στον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να εγγυηθούν στον 28χρονο τερματοφύλακα τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί, καθώς όπως ο ίδιος δηλώνει τα χρήματα δεν ήταν ο λόγος που δεν αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, αλλά το γεγονός πως δεν αποτελούσε αρχική επιλογή.

Πλέον, το μπαλάκι είναι στα χέρια του Νεόφυτου Μιχαήλ, ο οποίος έκανε λόγο (μιλώντας στον Super Sport FM το πρωί της Πέμπτης) για ενδιαφέρον από δύο κυπριακές ομάδες και ενώ φημολογείται πως το όνομά του είναι σημειωμένο και στο μπλοκάκι του Νεόφυτου Λάρκου για λογαριασμό της Ανόρθωσης.

Θυμίζουμε πως ο Μιχαήλ θήτευσε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2020-21, καταγράφοντας 32 συμμετοχές και μάλιστα ήταν ο κορυφαίος της ομάδας στον τελικό κυπέλλου με την Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ