aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑποφασισμένος να περιμένει...

Αποφασισμένος να περιμένει…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την απόφαση να περιμένουν τον Μάριο Ηλία για να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΛ και να φορέσει ξανά τα χρώματα του Εθνικού έχουν πάρει στο Δασάκι. Από τη στιγμή που ο σύλλογος της Άχνας τα έχει βρει σε όλα μαζί του θα κάνει μερικές ημέρες υπομονή, ώσπου να λύσει το συμβόλαιό του με τους γαλαζοκίτρινους και να γίνει εφικτή η μετεγγραφή.

Το θέμα είναι τυπικό και έχει κολλήσει εδώ και ημέρες, γι’ αυτό και οι μπλε είναι υποχρεωμένοι να υπογραφεί η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές και να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Κύπριου επιθετικού. Κάτι που αν γίνει πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Νάουσα την ερχόμενη Δευτέρα, θα είναι ό,τι καλύτερο για την ομάδα της Άχνας και την τεχνική ηγεσία της.

Από εκεί και πέρα, σήμερα στις 18:00 ο Εθνικός θα δώσει άλλο ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Κολόσσι, το οποίο θα είναι κεκλισμένων των θυρών. Ο Γιώτης Εγκωμίτης θα χρησιμοποιήσει πολλούς ποδοσφαιριστές και θα έχει την ευκαιρία να δει σε ποιο βαθμό μπορούν να εφαρμοστούν στο παρόν στάδιο όσα δουλεύονται στις προπονήσεις. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του Εθνικού, Ιμπαΐμ Κονέ, μιας και είναι ακόμη ανέτοιμος. Στην Νάουσα ο Εθνικός έχει κλείσει μέχρι στιγμής δύο φιλικά με τα Γιαννιτσά και τη Νάουσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ