aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑπόφαση ελήφθη: Καταθέτει ένσταση ο Απόλλων

Απόφαση ελήφθη: Καταθέτει ένσταση ο Απόλλων

Ειλημμένη είναι η απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα για υποβολή ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ. Το νομικό τμήμα των γαλάζιων της Λεμεσού συγκέντρωσε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή των Ακοράν και Ροσάλες στο ντέρμπι κορυφής της 16ης αγωνιστικής και αποφασίσθηκε όπως καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Η κίνηση υποβολής ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με την ΑΕΚ θα κατατεθεί το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (11/1), αφού τότε εκπνέει η διορία που προνοείται από την προκήρυξη της ΚΟΠ. Το πρωί της Δευτέρας (10/1) στάλθηκαν για ανάλυση και επαλήθευση στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής τα επίμαχα τεστ, μετά από εντολή του Υπουργού Υγείας.

Τα αποτελέσματα της ανάλυσης αναμένονται μετά το τέλος της προθεσμίας που έχει ο Απόλλων για υποβολή ένστασης, επομένως οι γαλάζιοι της Λεμεσού θα φυλάξουν τα νώτα τους, αναμένοντας το πόρισμα από το Ινστιτούτο Γενετικής το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την έκβαση της ένστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy που δημοσιεύθηκαν προηγουμένως η ΑΕΚ με επιστολή της προς του Υπουργείο Υγείας ζητά να διενεργηθούν τεστ DNA στα επίμαχα δείγματα των δύο παικτών της, τα οποία στάλθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής για να τύχουν ανάλυσης και επαλήθευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ