aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΠΟΕΛίστας, υπό προϋποθέσεις o Ντανίλο

ΑΠΟΕΛίστας, υπό προϋποθέσεις o Ντανίλο

Λέτε και η θέση του επιτελικού μέσου να κλείσει με ποδοσφαιριστή από την εγχώρια αγορά, φτάνοντας αυτομάτως ο ΑΠΟΕΛ στη μισή ντουζίνα γνώριμων επιλογών; Κάθε άλλο παρά απομακρυσμένο θεωρείται το ενδεχόμενο, με βάση πάντοτε τις χθεσινές εξελίξεις.

Ο Ντανίλο, που βρίσκεται στα… μαχαίρια με την ΑΕΛ, δεν ταξίδεψε με την αποστολή στην Αυστρία και διέκοψε μονομερώς το συμβόλαιό του, ενδιαφέρει τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι ωστόσο διαμηνύουν πως θα κινηθούν μόνο με τη συναίνεση της διοίκησης Ανδρέα Σοφοκλέους. Γι’ αυτό και η ανοιχτή γραμμή που διατηρούν οι δύο πλευρές.

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να διατηρήσουν τις άριστες σχέσεις που έχουν με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, ανιχνεύοντας τη φόρμουλα εκείνη που δεν θα «τσαλακώσει» ούτε στο ελάχιστο το καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Με βάση την πληροφόρηση, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου με βελγικό διαβατήριο παίκτη. Δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία του πλειστηριασμού, από τη στιγμή που προκύπτει ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων. Με ένα μικρό ποσό ωστόσο λένε πως η συμφωνία μπορεί να κλείσει.

Εάν και εφόσον ο δρόμος για επίτευξη συμφωνίας κριθεί εντός των προσεχών ημερών πως είναι ανοιχτός, τότε ο Ντανίλο θα περάσει το κατώφλι του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος», καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα χρώματα της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση, στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσουν την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, διατηρώντας παραλλήλως επικοινωνία με τον Ζαχίντ, ο οποίος αμφιταλαντεύεται κατά πόσο θα αποδεχθεί την πρόταση (με μειωμένες αποδοχές) για ανανέωση του συμβολαίου.

Μιας και λόγος για τον Ντανίλο, στη λήξασα σεζόν αγωνίσθηκε σε 31 αγώνες (πρωτάθλημα, κύπελλο) με την ΑΕΛ, σκοράροντας 6 φορές. Σε νεαρή ηλικία έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Σταντάρ Λιέγης και του Άγιαξ, στη συνέχεια μεταπήδησε στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, τη Μορντόβια, την Ντίνμπρο, την Αντάλιασπορ, την Αλ Ουάντα και την Ντινάμο Μινσκ. Ο Ντανίλο πολιτογραφήθηκε στο Βέλγιο και αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές της χώρας, εκτός από την αντρική ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ