aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖορζ: «Τέτοιες συνθήκες και τόσα τρόπαια στον ΑΠΟΕΛ...»

Ζορζ: «Τέτοιες συνθήκες και τόσα τρόπαια στον ΑΠΟΕΛ…»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Rr.Sapo.pt παραχώρησε ο Αρτούρ Ζόρζε για τη μετεγγραφή του στον ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος αμυντικός μίλησε με στεναχώρια για τα προβλήματα που οδήγησαν την τέως ομάδα του στον υποβιβασμό στην τρίτη κατηγορία της χώρας του, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικό σύλλογο τον ΑΠΟΕΛ με συνθήκες και τρόπαια που δεν συνάντησε στην πατρίδα του. Τόνισε ότι έχει την ευκαιρία με τους γαλαζοκίτρινους να αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σχετικά με την απόφαση του να φύγει από την Σετουμπάλ: «Είχα αυτή την επιθυμία να αποχωρήσω μετά από τα σοβαρά προβλήματα και τον υποβιβασμό της Σετούμπαλ και συμφωνήσαμε από κοινού. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, συζητήθηκε η πιθανότητα να μείνω αν δεν υπήρχε κάτι. Είχα κάποιες προτάσεις από την Πορτογαλία και το εξωτερικό, ορισμένες εκ των οποίων ήταν ενδιαφέρουσες ως προς το project και άλλες ως προς το οικονομικό. Με αυτή τη σκέψη βρήκα την ισορροπία και υπέγραψα το συμβόλαιο το οποίο ανέμενα και ήθελα. Είναι εξαιρετική περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ γιατί θα παλεύουμε για τίτλους και για να παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

«Δεν αποκλείω κάποια στιγμή να επιστρέψω, γιατί ένιωθα πολύτιμος εδώ, με πολύ σημαντικό ρόλο στο κλαμπ και στην πόλη. Ήταν το μέρος όπου πέρασα τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας μου. Η περσινή, ήταν η πιο συνεπής σεζόν μου και αυτή με τις πιο λαμπρές παραστάσεις,. Είχα μεγάλο αριθμό πολύ καλών επιδόσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ήταν η καλύτερη σεζόν μέχρι στιγμής για μένα, χωρίς αμφιβολία», λέει στη συνέχεια.

Και συνέχισε: «Νιώθω ότι έχω έρθει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Ειλικρινά, οι συνθήκες που βρήκα εδώ, τα τρόπαια που είδα, δεν τα συνάντησα στην Πορτογαλία. Οι συνθήκες που μας προσφέρουν και οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι πολύ μεγάλοι. Θέλω να αξιοποιήσω την ευκαιρία και να ανταποκριθώ στις υψηλές προσδοκίες. Βρίσκομαι σ’ ένα σύλλογο που παίζει στην Ευρώπη, κάτι που δεν μπορούσα να κάνω με τη Βιτόρια. Είναι, βέβαια, ένα πρωτάθλημα, όχι τόσο δημοφιλές, όσο το Πορτογαλικό και αυτά της κεντρικής Ευρώπης, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέριε το αύριο. Έχω ακόμα πολλά χρόνια ακόμη. Έκανα μία επιλογή, έβαλα στόχους και θέλω να επιτύχω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ