aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ζωγράφισε εσύ τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Θρύλου»

«Ζωγράφισε εσύ τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Θρύλου»

Ο νικητής του διαγωνισμού της χριστουγεννιάτικης κάρτας του ΑΠΟΕΛ, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει έναν αγώνα των τμημάτων του σωματείο από τον πάγκο και να γνωρίσει από κοντά τους αθλητές του θρύλου.

Τη μοναδική εμπειρία να ζήσει από πρώτο χέρι έναν αγώνα, από την οπτική γωνιά των αθλητών, θα έχει ο νικητής του διαγωνισμού για τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του ΑΠΟΕΛ. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στείλουν την κάρτα, την οποία οι ίδιοι θα ζωγραφίσουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Εάν πιστεύεις ότι μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα ζωγραφίσει την ευχετήρια κάρτα του ΑΠΟΕΛ αυτά τα Χριστούγεννα, δεν έχεις παρά να λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Την απόφαση για τη νικητήρια κάρτα θα πάρουν οι ίδιοι οι αθλητές του ΑΠΟΕΛ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από τον αρχηγό του τμήματος του ΑΠΟΕΛ, του οποίου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα από τον πάγκο της ομάδας και να γνωρίσει από κοντά όλους τους αθλητές.

Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να αποστείλουν όσες κάρτες επιθυμούν για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους να κερδίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ