aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖοαοζίνιο: «Ενδιαφέρουσα περιπέτεια ο ΑΠΟΕΛ, μια είσαι εδώ και μια αλλού…»

Ζοαοζίνιο: «Ενδιαφέρουσα περιπέτεια ο ΑΠΟΕΛ, μια είσαι εδώ και μια αλλού…»

Ο Ζοαοζίνιο μίλησε σε πορτογαλική ιστοσελίδα και του ζητήθηκε να αποκρυπτογραφήσει το μετεγραφικό στόχο της Σπόρτινγκ, Μοανές Νταμπούρ, τον οποίο αντιμετώπισε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Σεβίλλη.

Την ίδια ώρα κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στον ΑΠΟΕΛ τονίζοντας πως οι πρώτοι του έξι μήνες στον Αρχάγγελο είναι μία ενδιαφέρουσα περιπέτεια.

Αρχικά ανέφερε: «Ευτυχώς εναντίον μας δεν σκόραρε κάποιο γκολ αλλά στον πρώτο αγώνα στη Σεβίλλη ήρθε από τον πάγκο και το πλήθος τον αποθέωσε επειδή ερχόταν από τραυματισμό. Στην Κύπρο ήταν βασικός, δεν σκόραρε αλλά απ’ ότι είδα είναι ένας επιθετικός με καλά τελειώματα».

Για το αν μπορεί να συγκριθεί με τον Ντοστ: «Αν και δεν είναι όπως τον Ντοστ, είναι ένας επιθετικός με μέγεθος στη περιοχή, μου φαίνεται καλός επιθετικός. Στον αγώνα μας έπαιξε με τον Τσιτσαρίτο και ήταν πολύ κινητικοί. Μου φάνηκε ευκίνητος παίκτες με εύκολο γκολ. Είναι ένας ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής».

Για τη παραμονή στο ΑΠΟΕΛ: «Είναι μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια στους πρώτους έξι μήνες, με διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία από τη δική μας και πρέπει να προσαρμοστείς. Έχουμε πετύχει τους πρώτους στόχους μας, περάσαμε στο Europa League και κατακτήσαμε το Super Cup. Τώρα για το πρωτάθλημα έχουμε μερικά παιχνίδια και αν τα κερδίσουμε μπορούμε να πάρουμε το προβάδισμα. Είναι μια θετική περιπέτεια και όπως συνηθίζω να λέω αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Μια μέρα είμαστε εδώ και μια άλλη μέρα είμαστε αλλού. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ