aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΖιβανάρης: «Έρχεται ο Φραγκιάς, οι λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστοί»

Ζιβανάρης: «Έρχεται ο Φραγκιάς, οι λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστοί»

Την πρόσληψη του Βασίλη Φραγκιά ανακοίνωσε ο Κυριάκος Ζιβανάρης. Ο νέος πρόεδρος του σωματείου ΑΠΟΕΛ κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία με τον Ελλαδίτη προπονητή.

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Ζιβανάρης τόνισε την αναγκαιότητα εγγραφής μελών, δήλωσε προσβεβλημένος που είχε διαγραφεί από το μητρώο, ενώ αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι, όπου γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να ορθοποδήσει το σωματείο.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

«Θέλουμε 600 μέλη. Είναι ντροπή να είχαμε μόνο 53 μέλη. Θα έχουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό φέτος, αλλά του χρόνου θα έχουμε πιο υψηλό προγραμματισμό. Θέλουμε σοβαρούς χορηγούς επίσης. Μπορεί σε κάποια αθλήματα να μην έχουμε σαν στόχο τον πρωταθλητισμό.

Πολλά μέλη του σωματείου πέρασαν από την εταιρεία. Έχουμε πολύ καλή σχέση με την διοίκηση Πετρίδη, βάζουμε κοινούς στόχους και αλληλοβοηθιόμαστε σε πολλούς τομείς. Εξαρτόμαστε σαν σωματείο από την εταιρεία, αφού αν ο ΑΠΟΕΛ περάσει σε ομίλους, τότε θα πάρουμε περισσότερα χρήματα.

Ένιωσα προσβεβλημένος που ήμουν διαγραμμένος από μέλος του ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να εγγράψουμε περισσότερα μέλη. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Έχουμε μια ιστορία, την οποία πρέπει να σεβαστούμε.

Υπάρχουν ποσά, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν. Δεν είναι ευκαταφρόνητα ποσά, προσπαθούμε για να γίνουν διακανονισμοί για να εγγραφούν κάποιοι καλαθοσφαιριστές. Δεν ξέρω το ποσό ακόμα, αλλά δεν είναι τεράστιο. Οι λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ είναι κλειστοί, για την ώρα.

Όταν προσπαθείς δεν ξέρεις αν θα πετύχεις. Αυτό μας φοβίζει σίγουρα. Όλοι μας θα εργαστούμε για το καλό του συλλόγου. Μέλη που πραγματικά αγαπούν τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για 6 μήνες για το καλό του συλλόγου και η σκυτάλη θα πάει στον επόμενο.

Στο μπάσκετ, χρόνο δεν έχουμε. Με τη βοήθεια του κ. Πάλμα, με συντονισμένες προσπάθειες, έχουμε προχωρήσει στην πρόσληψη του κύριου Φραγκιά. Ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας μέχρι το ΣΚ και να υπογράψουμε συμβόλαιο μαζί του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ