aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖητούσε €400.000 από τον ΑΠΟΕΛ και πάει δωρεάν στη Δανία!

Ζητούσε €400.000 από τον ΑΠΟΕΛ και πάει δωρεάν στη Δανία!

Στην Άαρχους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλαν Γέφτοβιτς.Ο Σέρβος εξτρέμ που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο μέχρι το πρόωρο τέλος της σεζόν στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από τον Ερυθρό Αστέρα ετοιμάζει βαλίτσες για Δανία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας republika.rs (δείτε ΕΔΩ).

Η συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με την Άαρχους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν προνοεί οικονομικά ανταλλάγματα παρά μόνο ποσοστό μεταπώλησης 20% στη σερβική ομάδα σε περίπτωση που ο Γέφτοβιτς πάρει μετεγγραφή σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Μίχος: «Με €3.000.000 πρέπει να πανηγυρίζει ο Πετρίδης»

Να σημειώσουμε πως τον περασμένο Ιανουάριο όταν ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τον δανεισμό του 27χρονου εξτρέμ είχε μπει ρήτρα αγοράς έναντι 400.000 ευρώ! Κατά την παρουσία του στην Κύπρο ο Γέφτοβιτς κατέγραψε έξι συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει. Στον Ερυθρό Αστέρας μέτρησε 24 εμφανίσεις και έξι γκολ σε θητεία ενάμιση χρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ