aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAZητάει πάνω από 225.000.000 ευρώ για να δώσει τον Κέιν!

Zητάει πάνω από 225.000.000 ευρώ για να δώσει τον Κέιν!

Το βράδυ της Τρίτης (17/10) η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Τότεναμ σ’ ένα ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία αναφέρουν ότι η «Βασίλισσα» ενδιαφέρεται να κάνει τεράστιο μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Χάρι Κέιν από τα «σπιρούνια».

Ρεπορτάζ στο εξωτερικό παρουσιάζουν τη Ρεάλ πανέτοιμη να πληρώσει όσο όσο, ακόμη και να δώσει πρωτοκλασάτους παίκτες της για να πάρει τον Άγγλο «μπόμπερ»… Υπενθυμίζουμε ότι οι Ισπανοί δημοσιογράφοι έγραφαν ότι στο «σφυρί» ενδεχομένως να βγουν οι Μπενζεμά, Μπέλ και… Μόντριτς.

Η Τότεναμ όμως φέρεται να ζητάει χρήματα κι όχι ανταλλαγές! Πόσα; Πάνω από 225.000.000 ευρώ για να δώσει τον Κέιν, όχι μόνο στην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της Αγγλίας! Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει να κάνει χρόνια μεταγραφή-ρεκόρ και όσο στην προεδρία βρίσκεται ο Φλορεντίνο Πέρεθ, τίποτα δεν είναι απίθανο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ