aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΖιντάν: «Ο ΑΠΟΕΛ αξίζει να είναι εδώ» (pics)

Ζιντάν: «Ο ΑΠΟΕΛ αξίζει να είναι εδώ» (pics)

TΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Oλοκληρώθηκε λίγο μετά τις 20:00 η διάσκεψη Τύπου του Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του αυριανού αγώνα της Ρεάλ με τον ΑΠΟΕΛ.

O Γάλλος τεχνικός είπε μεταξύ άλλων:

Πώς είναι η Ρεάλ αυτή την περίοδο: «Θέλουμε να έχουμε αποφασιστικότητα στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να αρχίσουμε να σκοράρουμε και δύο και τρία γκολ στους αγώνες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλός στην έδρα του και θα είναι δύσκολο».

Για τον Μπενζεμά: «Ο Καρίμ είναι ο πρώτος που θέλει και γνωρίζει πως μπορεί να παίξει καλύτερα στους αγώνες της ομάδας».

Για ενίσχυση: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσουμε για αυτό. Θα αγωνιστούμε με αυτούς που έχουμε αύριο».

Για την κριτική στην ομάδα του: «Ξέρουμε πόσο δυσκολη είναι η δουλειά μας, είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα ο κόσμος θέλει κάτι παραπάνω».

Για το αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια: «Νιώθω πολύ τυχερός που είμαι εδώ και γνώριζω τις δυνατότητες που έχει η ομάδα, άρα γιατί να μην είμαι;».

Για τον ΑΠΟΕΛ και το κυπριακό ποδόσφαιρο: «O ΑΠΟΕΛ είναι μία καλή ομάδα, είδα όλα τα παιχνίδια του στη διοργάνωση, αξίζει να είναι εδώ και το είδαμε στη Μαδρίτη το πόσο καλά αγωνίστηκε».

Για τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους απόντες: «Είναι φυσιολογικό να παίζουν λιγότερο οι νέοι παίκτες, αλλά πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες και το μέλλον είναι δικό τους».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος ανέφερε: «Για να μπορέσει να προκριθεί η Ρεάλ πρέπει να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν περίμενε να αγωνίζεται τόσο πολύ: «Πάντα δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ και εκμεταλλεύομαι τον όποιο χρόνο μου δίνει ο προπονητής μου. Μου αρέσει να έχω ευθύνες, η πίεση με βοηθά να αγωνίζομαι καλύτερα».

Η άποψή του για τον ΑΠΟΕΛ: «Γνωρίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας δυσκολος αντίπαλος στην έδρα του, αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Η γνώμη του για τον Κριστιάνο: «Είναι αυτός που ξέρουμε, πάντα δίνει όσα μπορεί και σύντομα θα επιστρέψει στους αριθμούς που γνωρίζουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ