aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΖηλεύει τον Κέιν η σύζυγος του Ποκετίνο!

Ζηλεύει τον Κέιν η σύζυγος του Ποκετίνο!

Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Ποιος θα το περίμενε ότι η γυναίκα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα έδειχνε τη ζήλια της στο σύζυγο της, όχι για κάποια γυναίκα αλλά για το Χάρι Κέιν.  Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ προχώρησε σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (0-3), τονίζοντας την αγάπη που τρέφει για τον Χάρι Κέιν, με τον 45χρονο τεχνικό να παραδέχεται ότι η σύζυγός του ζήλεψε εξαιτίας των δηλώσεων αυτών.

Ο Άγγλος επιθετικός στο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην κυπριακή ομάδα ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, καθώς σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ στο Champions League, αναγκάζοντας έτσι τον προπονητή του να δείξει για άλλη μια φορά την αδυναμία του στο πρόσωπό του. «Τώρα η γυναίκα μου είναι τόσο ζηλιάρα, όπως και η γυναίκα του Κέιν», τόνισε χαμογελώντας ο Ποκετίνο.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι απίστευτο, ξέρεις ότι είναι ο Χάρι Κέιν. Έχει απίστευτες ικανότητες μπροστά στο τέρμα, έχει κάτι ιδιαίτερο κι αυτό είναι που τον κάνει έναν από τους καλύτερους επιθετικούς. Όλοι οι επιθετικοί που βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο έχουν ιδιαίτερες ικανότητες μπροστά στο τέρμα, είναι δολοφόνοι και ο Κέιν έχει αυτή την ικανότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ