aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖεστό ενδιαφέρον για τον Ρινάλντι! (videos)

Ζεστό ενδιαφέρον για τον Ρινάλντι! (videos)

Το ψάξιμο, στον ΑΠΟΕΛ, για την απόκτηση επιθετικού καλά κρατεί. Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ματίας Ρανέγκι, οι πρωταθλητές έστρεψαν αμέσως αλλού την προσοχή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον 22χρονο στράικερ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, από την οποία είναι φευγάτος, ενώ με τη φανέλα της σκόραρε 11 φορές σε 35 παιχνίδια.

Ο Λαυτάρο Ρινάλντι είναι γεννημένος 30/12/1993 (22ετών), έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού.Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της Αρχεντίνος Τζούνιορς το 2013 όπου και ανέδειξε τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, για να πάει την επόμενη χρονιά (2014) στην πρώτη ομάδα της Αρχεντίνος.

Ο Ρινάλντι αγωνίζεται από το 2014 στην πρώτη ομάδα της Αρχεντίνος και μετρά 35 συμμετοχές, σκοράροντας 11 τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Αργεντινός θεωρείται ένα εξαιρετικό ταλέντο και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Ευρωπαϊκές ομάδες. Τέλος, η νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως στον ποδοσφαιριστή έχει γίνει από προχθές πρόταση, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει την απάντηση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ