aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ζεστό» χρήμα στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, «σουμάρει» €6.000.000

«Ζεστό» χρήμα στο ταμείο του ΑΠΟΕΛ, «σουμάρει» €6.000.000

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μέσω γραπτής δήλωσης, προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία θα αναφερθεί λεπτομερώς για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν οι ιθύνοντες και για τις οποίες έχει γίνει αρκετή προεργασία, όπως ο ίδιος σημείωσε. Μεταξύ άλλων είχε γράψει πως «ο ΑΠΟΕΛ ούτε κινδυνεύει, ούτε θα κινδυνεύσει» και ότι «δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, έχουν γίνει κινήσεις για να καλυφθεί οτιδήποτε προκύπτει στο άμεσο και έμμεσο μέλλον».

Εκτός από την πώληση του Ρόλαντ Σάλαϊ στη Φράινμπουργκ που φέρνει στο ταμείο €3.500.000, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, «ψήνει» άλλη μια συμφωνία εκ νέου με Γερμανούς και δη γερμανική εταιρεία. Αφορά την παραχώρηση σημαντικού αριθμού μετοχών και την εισροή στα ταμεία χρήματος που θα καλύψουν την οποιαδήποτε ζημιά ένεκα της αποτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Όχι» στην κάρτα φιλάθλου με λόγια του Γιοβάνοβιτς

Όπως διαρρέει, οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επικείμενη ανακοίνωση της συμφωνίας θα μπουν σε πρώτο στάδιο στα ταμεία της εταιρείας περίπου €2.500.000. Επομένως, μετά την πώληση του Σάλαϊ που φέρνει €3.500.000, ο σύλλογος θα «σουμάρει» €6.000.000.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τόσα «καθάρισε» από τη μετεγγραφή Σάλαϊ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ