aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛZαχίντ: «Τρομερές εμπειρίες στον ΑΠΟΕΛ, χαίρομαι που έχω την ευκαιρία»

Zαχίντ: «Τρομερές εμπειρίες στον ΑΠΟΕΛ, χαίρομαι που έχω την ευκαιρία»

Πρόσωπο των ημερών είναι στη Νοβρηγία ο Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ πήρε κλήση για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα της χώρας και μίλησε στα Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του για την τεράστια πρόκληση που έχει ενώπιον του.

Διαβάστε επίσης: Ζαχίντ: «Σοκαρίστηκα, έμεινα έκπληκτος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Πώς νιώθεις για την κλήση στην Εθνική: «Νιώθω πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ και έχω τεράστιο κίνητρο. Δεν με απασχολεί ότι καθυστέρησε η κλήση μου, θέλω να δείξω ότι μπορώ να προσφέρω. Στο μυαλό μου είναι αυτό και όχι τόσο το γεγονός πως άργησα να πάρω την ευκαιρία στην Εθνική. Ποτέ δεν μίλησα με κανέναν στην Εθνική ομάδα πριν έρθω, αλλά ήμουν έτοιμος».

Για το που μπορεί να βοηθήσει: «Στην δημιουργικότητα. Αυτό είναι που με χαρακτηρίζει και αυτό θα προσφέρω. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά αισθάνομαι ότι είμαι ένας παίκτης που μπορεί να ταιριάξει και να συμβάλει στην πρόοδο της ομάδας, ειδικά με βάση τα όσα πέτυχε την περσινή σεζόν».

Για την ζωή στην Κύπρο: «Η ζωή στην Κύπρο είναι καλή. Είχα τρομερές εμπειρίες την περασμένη χρονιά που μου έχουν δώσει κίνητρο να συνεχίσω για περισσότερα. Έχω παίξει στο Champions League, κέρδισα το πρωτάθλημα, πέτυχα πολλά γκολ. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό στην Εθνική και χαίρομαι πολύ που έχω τώρα την ευκαιρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ