aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖαχίντ σε διοίκηση και Πουρσαϊτίδη: «Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ»

Ζαχίντ σε διοίκηση και Πουρσαϊτίδη: «Θέλω να μείνω στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γκάγιας Ζαχίντ αποτελεί, αν όχι τον καλύτερο, έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, λογικό και αναμενόμενο είναι να γίνεται αρκετός λόγος αναφορικά με το συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει τέλος της σεζόν.

Όπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, ο Ζαχίντ εξέφρασε την επιθυμία του σε διοίκηση και Σάββα Πουρσαϊτίδη να συνεχίσει στην ομάδα. Διατηρεί υψηλές αποδοχές, κάτι που προφανώς θα συζητηθεί, καθορίζοντας την κατάληξη των συζητήσεων.

Προέχουν τα τρία ματς στο πρωτάθλημα για να ξεκαθαρίσει η μαθηματική παραμονή της ομάδας και, ακολούθως, θα ληφθούν αποφάσεις για τα συμβόλαια που τελειώνουν και, βεβαίως, τα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού.

Εννοείται πως όλα αυτά υπολογίζει η διοίκηση ότι θα «τρέξουν» μετά τη Γενική Συνέλευση. Μόλις δοθεί το πράσινο φως από το υπουργείο Υγείας, θα ενημερωθούν οι μέτοχοι ώστε να δώσουν το «παρών» τους και ενώπιος ενωπίω να καταθέσουν τις απόψεις τους, οπότε θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκηνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ