aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ζαχίντ με τα μισά χρήματα!

Και την τελευταία πιθανότητα απόκτησης του Γκαγιάς Ζαχίντ θα εξαντλήσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης. Όπως σημειώνει σε σημερινό (1/2) δημοσίευμά της η ελλαδική εφημερίδα «Sportday» ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί και μάλιστα πολύ την παραμονή του Νορβηγού μέσου στο αθηναϊκό τριφύλλι.

Η ρήτρα αγοράς του Ζαχίντ στη συμφωνία ΑΠΟΕΛ και Παναθηναϊκού είναι κοντά στο 1.500.000 ευρώ, ποσό που δεν μπορεί να πληρώσουν οι πράσινοι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Παναθηναϊκός θα κτυπήσει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ, ώστε να ρίξει στο μισό το ποσό της αγοράς του 25χρονου επιτελικού μέσου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ένας από τους λόγους της αγωνιστικής ανόδου του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια είναι και ο Ζαχίντ.

Σε κάθε ματς ο ρόλος του είναι κομβικός στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Αλλοτε με ασίστ, ενίοτε με κερδισμένο πέναλτι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Δώνης θεωρεί τον παίκτη κεφάλαιο για το τριφύλλι και η επιθυμία του είναι η παραμονή.

Ωστόσο, το δύσκολο της υπόθεσης είναι η ρήτρα αγοράς του Ζαχίντ, η οποία πλησιάζει το 1,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που είναι απαγορευτικό, εκτός κι αν υπάρξει θεαματική αύξηση τιυ μπάτζετ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακόμη, όμως, και σε αυτή την περίπτωση, στο τριφύλλι θα ξεκινήσουν από νωρίς κουβέντες με τον ΑΠΟΕΛ, με ένα και μοναδικό στόχο: την απόκτησή του στα μισά λεφτά της ρήτρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ