aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖαχίντ: «Λατρεύω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ»

Ζαχίντ: «Λατρεύω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ»

Βέβαιος πως ο ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί πολύ ισχυρός στο μέλλον δήλωσε ο Γκάγιας Ζαχίντ. Ο μέσος των γαλαζοκιτρίνων που ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, καθώς πέτυχε και τα δύο γκολ ανέφερε πως λατρεύει να παίζει για τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Νιώθω σε καλή φόρμα και η ομάδα το ίδιο. Κτίζουμε κάτι καλό. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, κάναμε ευκαιρίες και σκοράραμε δυο γκολ. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες, είναι δύσκολο. Πήραμε τρεις συνεχόμενες νίκες. Είναι πολύ σημαντικό.

Αποθεώθηκες από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ: «Λατρεύω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Είναι καλό που επέστρεψα στον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ο κόσμος αξίζει τα καλύτερα και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Να πάρουμε τη νίκη και τη πρόκριση απέναντι στην Ζρίνσκι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ