aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖαχίντ: «Από τη μέρα που ήρθα βιώνω το συναίσθημα απέναντι στην Ομόνοια»

Ζαχίντ: «Από τη μέρα που ήρθα βιώνω το συναίσθημα απέναντι στην Ομόνοια»

Ενθουσιασμένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια εμφανίστηκε ο Γκαγιάς Ζαχίντ σε δηλώσεις του στην μικτή ζώνη των αποδυτηριών του ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε πολύ καλό παιχνίδι, από την αρχή μέχρι το τέλος ελέγχαμε τον ρυθμό του αγώνα. Επιτεθήκαμε αρκετές φορές και κρατήσαμε την Ομόνοια μακριά από την εστία μας, δεν δώσαμε στην Ομόνοια δικαιώματα. Είναι μεγάλο παιχνίδι (σ.σ. απέναντι στην Ομόνοια) για όλους εδώ στο ΑΠΟΕΛ και είναι πολύ καλό συναίσθημα να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια. Από τη μέρα που ήρθα εδώ κερδίζουμε την Ομόνοια και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για όλους. Νιώθω καλά, και όσο περνάει ο καιρός καλύτερα. Νιώθω γενικά καλύτερα και σωματικά αλλά και την ομάδα. Όλα είναι καλύτερα!

Κάθε προπονητής έχει το δικό του τρόπο που αγωνίζεται. Αμυντικά δεν αφήσαμε την Ομόνοια να επιτεθεί, είχαμε όλο τον έλεγχο του αγώνα. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε έτσι. Είναι πολύ λυπηρό που λείπουν οι οπαδοί, ήρθαν στην προπόνηση την Τρίτη και τους νιώθουμε, αλλά τους θέλουμε και στο γήπεδο. Και ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια θέλουμε το γήπεδο γεμάτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ