aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Υποψήφιος για την ΑΕΚ ο Μοράις!

Στο προσκήνιο για την ΑΕΚ έρχεται το όνομα του Ζοσέ Μοράις, προπονητής ο οποίος παλαιότερα απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο sport-fm.gr ότι ο συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο και συμπατριώτης του Πάουλο Μπέντο, είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο της Ένωσης. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 είναι ακριβές, με τον Μοράις να έχει προταθεί στην ΑΕΚ, να έχει κάνει συζητήσεις μαζί της και να έχει σημαντικές πιθανότητες να γίνει ο επόμενός της προπονητής.

Ο Ζοσέ Μοράις είναι ένας άνθρωπος που… σπούδασε την προπονητική δίπλα στον Special One, στο κορυφαίο επίπεδο. Υπήρξε συνεργάτης του στην Πόρτο, την Ίντερ, την Ρεάλ και την Τσέλσι, πριν αποφασίσει να ακολουθήσει τον δρόμο του πρώτου προπονητή, εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια. Ο Ζοσέ Μοράις (που πρόσφατα έφυγε από την Αντάλιασπορ) είχε ταξιδέψει την προηγούμενη εβδομάδα -στο διάστημα της διακοπής- στην Αθήνα μαζί με την οικογένειά του. Και όπως φαίνεται η επίσκεψή του στη χώρα μας δεν ήταν και τόσο… αθώα, αφού σχετιζόταν με το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ