aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΥποψήφιος για Εθνική ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Υποψήφιος για Εθνική ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Χωρίς ομάδα βρίσκεται εδώ και κάποιους μήνες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Αλ Νασρ. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται στο ψάξιμο για νέα ποδοσφαιρική στέγη και σύμφωνα με πληροφορίες της έγκυρης ιστοσελίδας sport360.com είναι ψηλά στη λίστα της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Συγκεκριμένα, ο «Στρατηγός», ο Αργεντινός Αλεχάντρο Σαμπέγια και άλλοι δύο προπονητές είναι οι επικρατέστεροι για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο πρώτος οδήγησε την Εθνική της χώρας του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, ενώ ο Γιοβάνοβιτς, εκτός από τις τεράστιες επιτυχίες που γνώρισε στον ΑΠΟΕΛ, κατέκτησε και τρεις τίτλους με την τέως ομάδα του.

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι ο Κολομβιανός, Ρεϊνάλντο Ρουέδα και ο Κροάτης, Ζλάτκο Ντάλιτς. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Εθνική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι χωρίς προπονητή εδώ και μερικές μέρες, λόγω της παραίτησης του Μαχντί Αλι, μετά την ήττα από την Αυστραλία (0-2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ