aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Υπογράφει στη Μονακό ο Τίλεμανς

Έτοιμος για το πρώτο μεγάλο… άλμα της καριέρας του, είναι ο Γιούρι Τίλεμανς. Οπως αναφέρει ο βελγικός Τύπος, ο νεαρός Βέλγος μέσος της Άντερλεχτ, θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μονακό.

Μόλις στα 19 χρόνια της ζωής του, ο νεαρός μέσος έχει δώσει αξιόλογα διαπιστευτήρια στα γήπεδα του Βελγίου με την Αντερλεχτ, ενώ εντυπωσιάζει τους ειδικούς και σε ευρωπαϊκό επίπεδο στους αγώνες των «μωβ». Με εντυπωσιακή φυσική κατάσταση και οξυδέρκεια στο παιχνίδι του, ο νεαρός άσος θεωρείται ήδη το νέο «μεγάλο όνομα» που «πάραξε» η βελγική ομάδα, μετά τους Βενσάν Κομπανί και Ρομέλου Λουκάκου.

Μετρά συνολικά 185 συμμετοχές με την Αντερλεχτ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ εφέτος, σκόραρε 18 φορές, μοίρασε 12 ασίστ και αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος, το οποίο κατέκτησε η -μέχρι πρότινος- ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ