aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Υπογράφει αύριο ο Ποτέ»!

«Υπογράφει αύριο ο Ποτέ»!

Για υπογραφές συμβολαίων του Μίκαελ Ποτέ στην Αντάνα κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας (σ.σ. τη Δευτέρα 21/7) κάνουν λόγο τουρκικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα fotomac.com.tr σε δημοσίευμα της την Κυριακή (22/7) τονίζει ότι ο 33χρονος επιθετικός που αγωνίστηκε στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με την Σούντουβα για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, επιστρέφει στο… σπίτι του!

Θυμίζουμε ότι ο Ποτέ αγωνίστηκε στην Αντάνα τη διετία 2015-17 και ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας και του πρωταθλήματος δεύτερης κατηγορίας της Τουρκίας.

Εδώ και μέρες οι Τούρκοι γράφουν για επαφές του Ποτέ με τη διοίκηση της Αντάνα με να επιστρέψει ο επιθετικός από το Μπενίν, ενώ κάνουν λόγο για επιθυμία του έμπειρου φορ να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ δίνει τη λύση στο επίθετο «σιδηρόδρομος» (video)

Μένει να φανεί αν ο «καπνός» που υπάρχει στην Τουρκία εδώ και μέρες για τη μετεγγραφή του Ποτέ δεν είναι τυχαίος και ο 33χρονος επιθετικός θα αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ