aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Υποχρέωσή μας να κερδίσουμε»

«Υποχρέωσή μας να κερδίσουμε»

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Το 0-0 δεν είναι αρκετά καλό, αλλά ξέραμε πως θα είναι δύσκολο. Δεν πρέπει να υποτιμάμε τον αντίπαλό μας. Πήγαμε για τη νίκη και μόνο μια ομάδα άξιζε να κερδίσει. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τόμας Κρίστιανσεν μετά το τέλος του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Νιου Σεντς.

Αφού είπε πως η TNS έδειξε σεβασμό στην ομάδα του, αλλά οι παίκτες του δεν έκαναν το παιχνίδι τους, ανέφερε: «Είχαμε τον έλεγχο, την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχαμε υπομονή και ταχύτητα για να φτάσουμε στο γκολ. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι. Η αντίπαλος έπαιξε με πολλούς παίκτες πίσω, έτσι δεν είχαμε τους χώρους. Ξέρουμε τι να κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά και το ματς ήταν αργό λόγω του πλαστικού γρασιδιού. Στην έδρα μας ελπίζω να έχουμε μια καλή ατμόσφαιρα για να προκριθούμε».

Ερωτηθείς τι σημαίνει το 0-0, είπε: «Πως ακόμα όλα είναι στα χέρια μας. Είναι υποχρέωσή μας να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ