«Υπήρχε πέναλτι και πριν από το δοκάρι του Ντε Βινσέντι»

Στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ (1-0), την χαμένη ευκαιρία του Ντε Βινσέντι αλλά και την διαιτησία.

Παράλληλα τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Ιορδανού, Ομάρ Χάνι, τα θέματα του προγραμματισμού και την απουσία του Καρλάο από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: 

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Και πριν από το παιχνίδι αυτό λέγαμε ήταν πάρα πολύ δύσκολη έξοδος. Δεν μας αξίζε να χάσουμε, η εικόνα μας ήταν καλύτερη μας από την ΑΕΚ. Δεχθήκαμε ένα γκολ και δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μια από τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είδαμε την σκληρή εικόνα του ποδοσφαίρου. Δεν παύει όμως να ισχύει  ότι είμαστε η ομάδα που προπορεύεται και εξαρτάται από εμάς. Το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής αποκτά διαφορετική σημασία, θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να τελειώνει. Για να το πετύχουμε θα πρέπει να βρούμε την ουσία κάτι που μας έλειψε με την ΑΕΚ».

Για τις αιτίες που δεν σκόραρε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΕΚ: «Είτε γιατί δεν είχαμε ψυχραιμία, είτε γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό είτε γιατί η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Λίγο από όλα θα έλεγα. Κρατούμε την διάθεση που είχαν μέχρι το τέλος οι ποδοσφαιριστές μας, είναι θέμα καθαρού μυαλού. Η πίεση είναι εκεί και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, όσες φορές βρεθήκαμε σε ένα must win παιχνίδι τα καταφέραμε. Για ακόμα μια φορά είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και την πετάξαμε».

Για την χαμένη ευκαιρία του Ντε Βινσέντι: «Το ίδιο θα ήταν, αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος. Δεν δέχεται να χάνει ο Ντε Βινσέντι και σαφώς ήταν στεναχωρημένος. Δεν θέλω να μπω σε θέματα διαιτησίας, αυτό που μας λείπει είναι να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα».

Για την φάση του Αλ Τάαμαρι και την διαιτησία: «Μιλώ για διαιτησία και για εκείνη την φάση (Σ.σ εννοεί την φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Τάαμαρι) αλλά και για την φάση του δοκαριού με τον Ντε Βινσέντι υπήρχε σπρώξιμο στον Μπέζιακ».

Για το ταξίδι του Πετρίδη στην Ιορδανία: «Έχω πει και θα επαναλάβω, δεν άλλαξαν τα δεδομένα, ο Χάνι μας ενδιαφέρει αλλά δεν υπάρχει κάτι. Τα θέματα προγραμματισμού κινούνται αλλά ακόμη δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα».

Για το ότι ο Καρλάο χάνει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Τι να κάνουμε; Συμπλήρωσε κάρτες και θα αντικατασταθεί, η ομάδα είναι έτοιμη. Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, υπάρχει διήμερο ρεπό και μετά διπλές προπονήσεις».

ΜΕΣΩgoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ