aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ ο Μπέλετς»

«Υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ ο Μπέλετς»

Τελειωμένη θεωρούν την μετεγγραφή του Βιντ Μπέλετς στον ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «uttomercatoweb.com», ο Σλοβένος τερματοφύλακας έχει υπογράψει με την ομάδα της πρωτεύουσας και εγκαταλείπει την Σαμπντόρια. Μάλιστα, τονίζει πως ο Μπέλετς θα αγωνίζεται στους γαλαζοκίτρινους τη νέα αγωνιστική περίοδο ως δανεικός καθώς ανήκει στην Μπενεβέντο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ντύνεται στα γαλαζοκίτρινα ο Βιντ Μπέλετς! (video)

Υπενθυμίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει ανακοινώσει ήδη έξι μετεγγραφές (Χ. Σιέλης, Μάτιτς, Λαφράνς, Μουχτάρης, Μιχαϊλοβιτς, Χαλένιου), ενώ αύριο (24/6) θα αναχωρήσει για την Αυστρία όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι πρωταθλητές αρχίζουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στις 23-24 Ιουλίου από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Σλόβαν Μπρατισλάβα και Σουτζέσκα Μαυροβουνίου.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωσε την 6η του μετεγγραφή ο ΑΠΟΕΛ!

Τέλος, το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο θα πάρουν την οριστική τους απόφαση σχετικά με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν. Στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων υπάρχουν οι Βάτερμαν, Ρόμο, Μιχαήλ και μετά την απόκτηση του Μπέλετς η θέση κάτω από τα δοκάρια μοιάζει… υπερπλήρης. Όπως διαρρέει, στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Ρόμο ο οποίος ωστόσο αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ