aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Υπάρχει υπερβολή με Ανόρθωση, ο Κόρε αποφασίζει ποιος θα αποχωρήσει»

«Υπάρχει υπερβολή με Ανόρθωση, ο Κόρε αποφασίζει ποιος θα αποχωρήσει»

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση, το σημερινό με τον Εθνικό, τη συνέχεια του πρωταθλήματος και γενικότερα όλα όσα αφορούν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο ράδιο πρώτο ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων επισήμανε πως η Ανόρθωση πήρε την ουσία από το ντέρμπι, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Κόρε Ινγκεμπρίτσεν θα είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει για να εγγραφεί ο Γέφτοβιτς.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Ξεκινήσαμε με δυο νίκες και μετά ήρθε η ήττα. Ήταν παιχνίδι δύναμης και η Ανόρθωση πήρε την ουσία. Σε μια φάση σκόραρε και πήρε τη νίκη και σίγουρα της δίνει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα. Την ίδια ώρα είμαστε σε μια διαδικασία που σήμερα έχουμε παιχνίδια και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μειώσουμε την διαφορά μας από την κορυφή».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει μια υπερβολή για την εμφάνιση που κάναμε στο Παπαδόπουλος. Αν ήμασταν στην πλευρά του νικητή η συζήτηση θα ήταν διαφορετική. Έκανε μια κίνηση η Ανόρθωση κέρδισε τον αγώνα».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Το σημαντικό είναι η σταθερότητα και η συνέπεια. Μας έλειψε σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και πρέπει να δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι».

Για τον Άλεφ: «Ο Άλεφ ένιωσε σφίξιμο στον δικέφαλο και έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους».

Για τον παίκτη που θα αποχωρήσει για να προστεθεί ο Γέφτοβιτς: «Θα ενημερωθούμε αύριο από τον προπονητή ποιος θα αποχωρήσει για να εγγραφεί ο Γέφτοβιτς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ