aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΥπάρχει και… άλλος ΑΠΟΕΛ

Υπάρχει και… άλλος ΑΠΟΕΛ

Τα φιλικά του ΑΠΟΕΛ στο Πράβετς έχουν ολοκληρωθεί, όπως άλλωστε και το βασικό σκέλος της προετοιμασίας. Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης των τριών εκ των τεσσάρων παιχνιδιών του, υπάρχει μία πρώτα γεύση για την ομάδα που ετοιμάζει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ανεξαρτήτως των συμπερασμάτων που προκύπτουν, όμως, είναι βέβαιο πως ακόμα δεν είδαμε κάποια σημαντικά κομμάτια του παζλ. Μιλάμε για σίγουρα πέραν των τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προορίζονται για βασικοί ή, τέλος πάντως, για να χτυπούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πρόκειται για παίκτες που έχουν ήδη αποκτηθεί, μα και άλλους που θα έρθουν εντός του Αυγούστου:

Μουρτάζ Νταουσβίλι: Ανακοινώθηκε πως ήταν επαφή κρούσματος και δεν ακολούθησε την αποστολή στο Πράβετς, έτσι δεν αγωνίστηκε σε κανένα ματς (ούτε με την ΠΑΕΕΚ στον Αρχάγγελο)

Τζο Γκάρνερ: Επέστρεψε από τον τραυματισμό της περασμένης σεζόν, άρχισε ατομικές προπονήσεις, τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Ισάμ Τσεπάκ: Είναι το τελευταίο απόκτημα, μπήκε προσφάτως στις προπονήσεις, αλλά δεν ήταν έτοιμος για να λάβει μέρος σε κάποιο από τα ματς προετοιμασίας.

Επόμενες μετεγγραφές: Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Αλ Νασρ (0-0) για νέες προσθήκες. Είναι ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου μέσου Λούκα Σόουζα, ενώ πιθανό οι άλλες θέσεις να αφορούν όλες τις γραμμές.

Εν κατακλείδι, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τα δύο τρίτα της προετοιμασίας του χωρίς σημαντικούς ποδοσφαιριστές του τελικού ρόστερ της σεζόν 2021-22. Επίσης, αφού ο Πουρσαϊτίδης χρησιμοποίησε πληθυντικό αναφορικά με τον σχεδιασμό, δεν μιλάμε για προσθήκες μα για προσθαφαιρέσεις (εκτός και αν θα έρθουν μόνο U22 ή Κύπριοι). Επομένως, έχει ακόμα πολύ δρόμο ο Ελλαδίτης τεχνικός, ώσπου να φέρει τους γαλαζοκίτρινους εκεί που επιθυμεί. Λογικό. Διότι για ξέρει κάθε προπονητής πού πατά και πού βαδίζει η ομάδα του θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του στις προπονήσεις, όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ