aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Υπάρχει ευαισθησία σε θέματα του ΑΠΟΕΛ. Δεν είδαμε να κατέβει η ανάρτηση»

«Υπάρχει ευαισθησία σε θέματα του ΑΠΟΕΛ. Δεν είδαμε να κατέβει η ανάρτηση»

Αποφασισμένοι να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ και να φέρουν άλλον έναν τίτλο στον «Αρχάγγελο» είναι όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται από ιατρικής άποψης στη διάθεση του Τόμας Ντολ για τον αγώνα με την ΑΕΛ (28/09).

Για την ανακοίνωση της ΕΑΚ: «Δεν θέλω να αναφέρθω σε έκταση φυσικά, θα υπάρξει τοποθέτηση. Αυτό που βλέπουμε είναι αυτό που είπαμε χθες. Υπάρχει ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ και για άλλους όχι. Υπάρχει δημόσια αντίδραση της ΕΑΚ και ζητεί δημόσια απολογία του ΑΠΟΕΛ γιατί δεν γνώριζε ότι η ΕΑΚ όντως αντέδρασε σε ανάρτηση βουλευτή χωρίς να ανακοινώσει οτιδήποτε. Από την στιγμή που δεν έχει κατεβεί η ανάρτηση, αντιλαμβάνεστε εμείς ως ΑΠΟΕΛ δεν είμαστε διερευνητικός φορέας, και υποθέτουμε ότι δεν έχει γίνει κάτι αφού η ανάρτηση είναι ακόμη εκεί».

Για το σούπερ καπ κόντρα στην ΑΕΛ: «Διακυβεύεται ένας τίτλος. Από το 2013 που συμμετέχουμε ανελλιπώς πήραμε μόλις έναν. Είναι ένα λυπηρό στατιστικό για την ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Θέλουμε να το αλλάξουμε και να προσθέσουμε άλλο ένα τίτλο».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές ιατρικά είναι στην διάθεση του Ντολ. Και ο Γκέντσογλου και ο Βούρος. Η απάντηση ότι είναι όλοι διαθέσιμοι είναι μία πραγματικότητα. Για εμας δεν υπάρχει διακοπή, σίγουρα θα υπάρχει στο μυαλό του προπονητή ότι μετά η ομάδα έχει ένα πολύ δύσκολο αγώνα στην Ανδαλουσία με την Σεβίλλη».

Για τον Νικόλα Ιωάννου: «Είμαστε πολύ κοντά. Επιστρέψετε μου το λέω πάντα, εγώ μπορώ να αναφερθώ μόνο σε επίσημες ανακοινώσεις. Είναι ισχυρό περιουσιακό στοιχείο, σαφώς και είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα θέλαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Δεν υπήρχε καμία επίσημη πρόταση, μόνο βολιδοσκοπήσεις και ενδιαφέρον φιλολογικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ