aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞυπνά μνήμες ο Καβενάγκι (video&pics)

Ξυπνά μνήμες ο Καβενάγκι (video&pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Πριν από 1 χρόνο και 2 μέρες, δηλαδή στις 30 Αυγούστου του 2015 ο Φερνάντο Καβενάγκι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τον ΑΠΟΕΛ.

Τότε, σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στην Πάφος FC, πέρασε ως αλλαγή στο γήπεδο και σε διάστημα 5 λεπτών (86′ και 90’+1) σκόραρε δύο φορές στο εκκωφαντικό 6-2 των γαλαζοκιτρίνων.

Ο Αργεντινός επιθετικός θυμήθηκε το ντεμπούτο του στην πρώην ομάδα του και το σχολίασε στο twitter με τους Κοδίνα και Πάρντο να σχολιάζουν χαρακτηριστικά. Λίγες ώρες μετά το «ναυάγιο» της απόκτησης του Ορλάντο Σα, ο «Κάβεγκολ» ξυπνά (ωραίες) μνήμες και ξύνει πληγές στους φίλους του ΑΠΟΕΛ για τη γραμμή κρούσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Καβενάγκι σημείωσε 19 γκολ με τη φανέλα των γαλαζοκιτρίνων, όμως αποχώρησε από την ομάδα πριν από το τέλος της σεζόν. Η παρουσία του, όμως, θα μείνει για πάντα στις καρδιές των φίλων του Θρύλου.

Τα στιγμιότυπα από το ντεμπούτο του Αργεντινού «μπομπέρ»

1 year firts match whit Apoel, good memories ⚽️⚽️ https://t.co/QbYY5WZpkG

— Fernando Cavenaghi (@Fercaveoficial) August 31, 2016

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ