aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ξεσπιτώνεται» για τον ΑΠΟΕΛ ο Λουντμό

«Ξεσπιτώνεται» για τον ΑΠΟΕΛ ο Λουντμό

Προβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Μάριους Λουντμό. O 26χρονος Νορβηγός μεσοαμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος του Ιουνίου από τη Ρόσενμποργκ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αξιολόγησε θετικά την περίπτωση του παίκτη και άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του. 

Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο θα βρεθεί σύντομα στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» και θα κάνει την πρώτη του απόπειρα να δοκιμάσει την τύχη και τις ικανότητές του εκτός συνόρων της πατρίδας του.

Ο Λουντμό βρίσκεται στη Ρόσενμποργκ από το 2017, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 89 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 3 γκολ.  Άρχισε την καριέρα του από την Μπέρουμ όπου σε μια τριετία 2010-13 έπαιξε σε 35 ματς και σκόραρε 11 γκολ, ενώ τη διετία 2014-16 ήταν στη Λίλεστρoμ μετρώντας 60 συμμετοχές και 5 γκολ.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να σχολιάζω δημοσιεύματα. Όταν θα ολοκληρωθεί οποιαδήποτε συζήτηση ή πρόταση σε κάποιος παίκτη που μας ενδιαφέρει, τότε θα τοποθετηθώ», ήταν το σχόλιο του εκπρόσωπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Πετεβίνου στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ερωτηθείς εάν υπάρχει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ