aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞεσπάθωσε ο Πετεβίνος: «Πόσες ομάδες έχουν δανεικούς σε άλλες ομάδες;»

Ξεσπάθωσε ο Πετεβίνος: «Πόσες ομάδες έχουν δανεικούς σε άλλες ομάδες;»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον Σούπερ Σπορ FM και ανάμεσα σε άλλα, ξεσπάθωσε μετά από ερώτηση εάν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Ντιαβαρά στο αυριανό ματς με το Παραλίμνι:

Για τον αγώνα με την Ένωση: «Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί απόψε, ελπίζω χωρίς απρόοπτα και να μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει με το πλάνο που έκανε την εβδομάδα που διανύουμε. Εκτός είναι ο Δώνης που δεν είναι ακόμα έτοιμος, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, όμως έχει μπει στο γήπεδο. Εκτός και ο Φεράρι που θα εκτίσει την ποινή του. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου και του Κβιλιτάια, είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για τον Βιγιαφάνιες: «Ο Βιγιαφάνιες φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας έλειψε αρκετά, πέρασε και μία χειρουργική επέμβαση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να είναι πάντα στις επιλογές, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής. Είναι ατυχία αυτή που έχει χτυπήσει φέτος τον Βιγιαφάνιες. Όλοι οι τραυματισμοί ήταν από κτυπήματα.

Ο ΑΠΟΕΛ αυτή τη στιγμή, πέρα από τη σταθερότητα που έχει, άρχισε να δείχνει και άλλες αρετές και έχει καταφέρει να πείσει όσους τον παρακολουθούν, πως μπορεί μέχρι την τελευταία στιγμή να ανατρέψει τα εις βάρους του δεδομένα. Βέβαια δε θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία».

Αν υπάρχει πίεση: «Υπάρχουν δύο πρωταθλήματα που διεξάγονται την ίδια ώρα. Το πρώτο είναι το βαθμολογικό, όπως το γνωρίζουμε όλοι και το δεύτερο είναι το ψυχολογικό. Το δεύτερο προκαλείται από τη διαχείριση και την εμπειρία που έχει μία ομάδα κατά τη διάρκεια. Εμείς έχουμε μάθει να μην μας απασχολεί τι θα κάνει ο αντίπαλος. Δε μας επηρεάζουν τα αποτελέσματα των άλλων. Αν πάμε στο Παραλίμνι και δεν κερδίσουμε, εμείς θα φταίμε και κανείς άλλος».

Για τον κόσμο: «Δεν περιμένουμε το τέλος της σεζόν να έρθει η Ομοσπονδία να μας πει ποια ομάδα είχε τη μεγαλύτερη προσέλευση στα εντός έδρας παιχνίδια. Σας λέω από τώρα πως θα είμαστε εμείς. Θεωρώ πως πολύ πιθανόν να έχουμε τα περισσότερα εκτός έδρας εισιτήρια και πιθανόν να συγκρινόμαστε με ομάδες στα εντός έδρας. Δεν υπάρχουν πλέον γήπεδα εκτός ΓΣΠ που να χωρούν τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Έχουμε πρόβλημα με αυτό, δεν μπορούμε να έχουμε περισσότερα εισιτήρια για τους οπαδούς μας».

Για τον Μιλόγεβιτς: «Κρίνω έναν προπονητή με βάση τη λέξη διαχείριση (management), αλλά όχι στο παιχνίδι. Στη διαχείριση χαρακτήρων. Αν είναι κάτι που τον κάνει ιδιαίτερο και αν μπορώ να τον συγκρίνω με τον Γιοβάνοβιτς, είναι αυτή η διαχείριση προσωπικοτήτων».

Για την εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης: «Πρέπει να πω ότι ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που έγινε η εξαγγελία των ενεργειών από τον πρόεδρο, τα μηνύματα ήταν πάρα πολύ καλά. Θα καλούσα τον κόσμο που δεν έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, να προσπαθήσει να αγοράσει τα κουπόνια ενίσχυσης. Χρειάζεται να πουληθούν όλα, είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ».

Αν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ντιαβαρά: «Πόσες ομάδες έχουν δανεικούς σε άλλες ομάδες; Τις τελευταίες τρεις μέρες βλέπω να γράφονται άρθρα για τον Ντιαβαρά, να ερωτάται ο εκπρόσωπος του Παραλιμνίου και γενικά με ενοχλεί αυτό. Με εμάς δεν έπαιξε ο Έσελινκ που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό; Κάθε φορά που θα παίζουμε και θα έχουμε έναν δανεικό παίκτη, θα έχουμε την ίδια ερώτηση; Για ποιο λόγο;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ