aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞέσπασμα Μαντούκα για Κρίστιανσεν!

Ξέσπασμα Μαντούκα για Κρίστιανσεν!

Ο Γκουστάβο Μαντούκα δεν άντεξε από την κριτικη που ασκείται στον Τόμας Κρίστιανσεν λόγω δύο στραβών αποτελεσμάτων και μέσω μίας… επιθετικής ανάρτησης του στο facebook αναφέρεται εναντίον όσων μιλούν με άσχημο τρόπο για τον Δανό τεχνικό.

Αναλυτικά: «Θέλω, μέσω αυτού του μηνύματος, να εφράσω τη στήριξη μου στον προπονητή, Τόμας Κρίστιανσεν. Η δουλέια που κάνει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετική. Η πορεία στην Ευρώπη ήταν πολύ καλή, βρίσκεται στα ημιτελικά του κυπέλλου (θα εννοεί προημιτελικά ο Βραζιλιάνος) και είναι 4 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο θόρυβος. Γιατί δεν δίνεται στηρίζεται τον προπονητή μέχρι το τέλος και να του δώσετε την ευκαιρία να κάνει τη δουλειά του, αντί να ασκείται κριτική; Αν το κάνετε αυτό, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι πιο δυνατός! Και μην ξεχνάτε, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι πιο κουρασμένοι από τους υπόλοιπους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ