aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞέσπασε ο πατέρας του Σάλαϊ

Ξέσπασε ο πατέρας του Σάλαϊ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ξέσπασε ο πατέρας του Ρόναλντ Σάλαϊ, Τίμπορ, για τα όσα γράφονται και λέγονται για τον γιο του, ο οποίος δήλωσε κώλημα για να μην αγωνιστεί στο φιλικό της Εθνικής Ουγγαρίας με την αντίστοιχη ομάδα της Κόστα Ρίκα και λίγες ημέρες αργότερα έπαιξε σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Σάλαϊ υποψιάστηκε ότι είχε καρκίνο του προστάτη»!

«Δεν αισθάνθηκε καλά, ένιωσε πόνο στον στομάχι του και έτσι πήγε σε γιατρό στη Βουδαπέστη γιατί υποψιάστηκε ότι έπασχε από καρκίνο του προστάτη. Δεν είναι απαραίτητο να μιλήσω γι’ αυτό το περιστατικό όμως και ευτυχώς δεν υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Ο Ρόλαντ επέστρεψε στην Κύπρο, του χορηγήθηκε ένεση και έπαιξε με τον σύλλογο του. Ακόμη μια φορά τονίζω με έμφαση ότι ο ΑΠΟΕΛ, είχε δώσει άδεια μόνο για το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο, και ένας 19χρονος, αλλά και ακόμη ένας έμπειρος 30αρης, πρέπει να εκτελεί τις οδηγίες που του δίνονται από τον σύλλογο και τον εργοδότη του», εξήγησε ο Τίμπορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντησε για Ζαχίντ ο τεχνικός της Νορβηγίας!

Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται ο Σάλαϊ, απάντησε: «Ως επαγγελματίας παίκτης, δεν υπάρχει χώρος για συναισθήματα. Ελπίζω ότι ο γιος μου θα ξεπεράσει τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, είναι απαραίτητο; Φυσικά, μπορώ να πω για όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που έχουν ειπωθεί και γραφτεί γι’ αυτόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει το χαρτί απόλυσης ο Δώνης…

Και συνέχισε: «Προσπαθώ να μιλήσω ήρεμα γιατί δεν θέλω να πληγώσω κανένα. Αν ρωτούσατε τον αδελφό μου Σάνι, θα έλεγε πιθανότατα να εγκαταλείψει και ίσως να μην έχει άδικο, αλλά τελικά αισθάνομαι ότι μέσα από τον γιο μου προσπάθησαν να δώσουν ένα παράδειγμα. Αυτοί που πήραν αυτή την απόφαση, αναφέρουν τώρα ότι προφασίστηκε τραυματισμό γιατί δεν ήθελε να παίξει. Ο Λέεκενς έχει εργαστεί σε πολλούς συλλόγους, είναι έμπειρος προπονητής, και αναμένω να είναι διπλωματικός, να σκέφτεται πριν ενεργήσει και να επιδιώκει το καλύτερο. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό, έλαβε κακή βοήθεια ή άκουσε λάθος βοηθούς και αφέθηκε να επηρεαστεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια δεκαετία, ένας αήττητος κόουτς στα ντέρμπι με τον Απόλλωνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ