aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞέσπασε ο Αυγουστή: «Σε εσάς που βρίζετε τη μάνα μου…»

Ξέσπασε ο Αυγουστή: «Σε εσάς που βρίζετε τη μάνα μου…»

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας (2-1) από τον ΑΠΟΕΛ ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή. Ο Κύπριος προπονητής αναφέρθηκε και στα τελευταία γεγονότα με την υπόθεση Ουζόχο, τονίζοντας ότι κακώς έγινε κόκκινο πανί ο Απόλλων εξαιτίας λάθη άλλων, ενώ ήταν έντονος για όσους βρίζουν τις μητέρες στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Θα συμφωνήσω με τον κ. Τραμετσάνι. Ήταν ένα καλό ντέρμπι, συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ. Μας στοίχισε η ισοφάριση. Βρήκαμε κλειστούς χώρους απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Όποια ομάδα έκανε τα λιγότερα λάθη θα κέρδιζε. Η ευθύνη είναι δική μου που δεν κερδίσαμε. Υπάρχουν 30 διαθέσιμοι βαθμοί. Θέλω να φύγει η πίεση από την ομάδα. Δεν ευθύνεται ο Απόλλωνας αν κάποιοι κάνουν λάθος. Ξαφνικά έγινε κόκκινο πανί ο Απόλλωνας για τα λάθη άλλων. Και αυτοί που βρίζουν τις μανάδες να τους πω ότι στις 26/6 πέθανε η μητέρα μου και στις 26/6 έγινα προπονητής και θα την έχω για πάντα μαζί μου. Σας ευχαριστώ που βρίζετε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ