aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞέσπασε για Τάαμαρι ο Ντολ: «Δείξτε σεβασμό, μην αρχίσετε να μου λέτε…»

Ξέσπασε για Τάαμαρι ο Ντολ: «Δείξτε σεβασμό, μην αρχίσετε να μου λέτε…»

Έντονος, απογοητευμένος και αρκετά επιθετικός ήταν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Ντουντελάνζ ο Τόμας Ντολ. Ο Γερμανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ εμφανώς επηρεασμένος από την ήττα με 4-3 ξέσπασε τονίζοντας ότι όσοι μιλάνε συνέχεια για συστήματα στην Κύπρο δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο, ενώ σε ερώτηση αν υποτίμησε την Ντουντελάνζ και άφησε εκτός ενδεκάδας τον Τάαμαρι ήταν ακόμα πιο επιθετικός.

«Είμαι ο μόνος που ξέρει σε τι κατάσταση είναι ο κάθε παίκτης και δεν είναι κάτι που θα συζητήσω εδώ μαζί σας. Βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση την κατάσταση. Ο λόγος είναι επειδή ο Τάαμαρι ήταν κουρασμένος όταν ήρθε από την Εθνική. Τον είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο πόσο καταπληκτικός παίκτης είναι. Μην αρχίσετε να μου λέτε ποιος παίκτης ήταν μέσα και ποιος έξω. Είναι αποφάσεις του προπονητή, πρέπει να δείχνετε σεβασμό. Δεν είμαι εδώ για να σας εξηγώ πάντα γιατί ο κάθε παίκτης ήταν μέσα ή έξω. Μην το αρχίζετε αυτό… Πρέπει να δέχεστε τις αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ