aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞέρει καλά τι πρέπει να κάνει ο Τόζα!

Ξέρει καλά τι πρέπει να κάνει ο Τόζα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Ο ΑΠΟΕΛ αν περάσει το εμπόδιο της Σούντουβα θα βρει στον δρόμο του εκτός απροόπτου τον Ερυθρό Αστέρας. Μια ομάδα την οποία πλήγωσε το 2008 με την πρόκριση του μέσα στην Σερβία ενώ την επόμενη χρονιά πλήγωσε και την μισητή αντίπαλο της Παρτίζαν την οποία απέκλεισε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης: «Θέλουμε αποτέλεσμα που θα μας καθιστά φαβορί»

Αν και τότε ο Τόζα Σάμπουριτς δεν βρισκόταν στον ΑΠΟΕΛ βοήθησε με τις διασυνδέσεις που είχε ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να μάθουν όσα περισσότερα μπορούσαν για την δυναμικότητα των αντιπάλων του και σε συνδυασμό με τις διασυνδέσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ήταν τότε προπονητής κατάφεραν και πανηγύρισαν ισάριθμές προκρίσεις.

Πλέον ο Τόζα Σάμπουριτς καλείται να βρει και πάλι τον τρόπο ώστε να περάσει τις κατάλληλες πληροφορίες που χρειάζεται ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ώστε να τριτώσει το καλό με τις Σέρβικες ομάδες για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Στην πρώτη πτήση για τ’ αστέρια ο ΑΠΟΕΛ (pics)

Ο ρόλος του Διευθυντή Ποδοσφαίρου των πρωταθλητών θα είναι ξεχωριστός το γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος αφού θα είναι τεράστια επιτυχία αν ο ΑΠΟΕΛ καταφέρει και ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα και ειδικά την δεδομένη περίοδο όπου αγωνιστικά παραμένει άγνωστο σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Τον εμπιστεύεται απόλυτα ο Πρόδρομος Πετρίδης γι’ αυτό και τον στήριξε σε δύσκολες περιόδους όταν είχε δεχθεί διάφορά πυρά ο Τόζα Σάμπουριτς και περιμένει πως θα είναι καταλυτική η συνεισφορά του ώστε ο ΑΠΟΕΛ να αποκλείσει τους συμπατριώτες του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ