aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞένος σέντερ, γενική συνέλευση και αναμονή για έσοδα

Ξένος σέντερ, γενική συνέλευση και αναμονή για έσοδα

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η προσπάθεια εξεύρεσης του ξένου σέντερ με την απόκτηση του οποίου θα συμπληρωθεί -θεωρητικά- και το ρόστερ, η γενική συνέλευση του σωματείου και η αναμονή για εισροή εσόδων από την ευρωπαϊκή προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας, είναι τα τρία ζητήματα που «απασχολούν» την επικαιρότητα στο σωματείο του ΑΠΟΕΛ και δη, το καλαθοσφαιρικό τμήμα.

Να δούμε, όμως, πιο αναλυτικά πως έχει το κάθε ένα από αυτά τα θέματα, με πρώτο το θέμα του ξένου σέντερ. Να αναφέρουμε λοιπόν ότι έχουν εντοπισθεί κάποιοι στόχοι και εντός των προσεχών 24ώρων, αναμένεται ότι το θέμα θα κλείσει. Όσον αφορά στη γενική συνέλευση, αυτή θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα καθώς θα γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της περασμένης σεζόν.

Όσον αφορά στην εισροή εσόδων από την ποδοσφαιρική ομάδα, δηλαδή την εταιρεία, αυτό θα εξαρτηθεί από το μέχρι που θα φθάσει ο ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ευχή, όλων, βέβαια στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, είναι να καταφέρει η ομάδα να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς σε τέτοιαν περίπτωση η βοήθεια θα είναι ανάλογα μεγαλύτερη.

Θυμίζουμε ότι η φετινή προσπάθεια του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης με το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ντούντελανζ από το Δουκάτο του Λουξεμβούργου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ