aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞεφτίλισε τον τραγικό ΑΠΟΕΛ η πεντάμορφη Δόξα (vid)

Ξεφτίλισε τον τραγικό ΑΠΟΕΛ η πεντάμορφη Δόξα (vid)

«Μαύρη» κηλίδα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ έβαλε η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς ξεφτίλισε τους τραγικούς γαλαζοκίτρινους με 2-5 (!) στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη φετινή ήττα.

Το στάδιο της πρωτεύουσας παρά την απουσία των οργανωμένων οπαδών «κόχλαζε» καθώς οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους και εξαπέλυσαν «πυρά» προς των χώρο των επισήμων, όπου ήταν οι διοικούντες.

Ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε πέντε γκολ σε εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 17 (!) ολόκληρα χρόνια, καθώς η προηγούμενη ήταν στο ισόπαλο 5-5 με την Πάφο στις 5/5/2001, ενώ ηττήθηκαν 3-5 από την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος 2000/01.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: «Βράζουν» οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αποδοκιμασίες και ξέσπασμα στο ΓΣΠ

Η Δόξα έκανε ό,τι ήθελε τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο προηγήθηκε 0-3 (!) με γκολ των Σαντίκ (3’, 35’) και Ζατλ (27’), διαλύοντας τους γαλαζοκίτρινους που έμοιαζαν με παιδική χαρά.

Το σκορ του πρώτου ημιχρόνου έφερε το ξέσπασμα των περίπου τριών χιλιάδων οπαδών του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έβαλλαν κατά πάντων. Στο 47’ ο Παπαφώτης «τιμώρησε» την παλιά του ομάδα για το 0-4 (!) και χειροκροτήθηκε από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων. Στο 65’ ο Σόουζα μείωσε σε 1-4, όμως ο ασταμάτητος Σαντίκ «κάρφωσε» για τρίτη φορά την μπάλα στα δίκτυα του Βάτερμαν για το 1-5. Ο ΑΠΟΕΛ μείωσε σε 2-5 με τον Ντε Βινσέντι στο 79.

Στους έξι βαθμούς έπειτα από τρεις αγώνες ο ΑΠΟΕΛ, όσους έχει και η Δόξα (σε τέσσερα παιχνίδια) που πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

ΤΑΥΤΟΤΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΕΛ (Κωστή): Βάτερμαν, Μιλάνοφ (Σόουζα), Ιωάννου (61′ Κασίνι), Καρλάο, Βούρος (24′ Aλωνεύτης), Μοράις, Αρτυματάς, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελατόρε, Ρέζα

Δόξα (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Περέιρα, Μουκτάρης, Μίτρεα, Νελσίνιο, Μπόλιεβιτς, Ασαμόα, Παπαφώτης (76′ Τίνκου), Χατζηβασίλης (82′ Λουίς Κάρλος), Ζατλ, Σαντίκ

Σκόρερ: 65′ Σόουζα, 69′ Ντε Βινσέντι /3′ 35′ 66′ Σαντίκ, 27′ Ζατλ, Παπαφώτης 47′

Κίτρινες: Αλωνεύτης / Μπόλιεβιτς, Περέιρα

Κόκκινες:

Στάδιο:  Γ.Σ.Π

Διαιτητής: Kώστας Ψευδιώτης

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτήρης Βίκτωρος

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Τηλέμαχος Τηλεμάχου

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Κωνσταντίνου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Γεωργίου

Η ιστοσελίδα μας είναι στο ΓΣΠ και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, παρασκήνιο, φωτορεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει εκτενές ρεπορτάζ με δηλώσεις και όλο τον απόηχο της αναμέτρησης

________________________________________________________________________________________


________________________________________________________________________________________

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ