aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΞεχνάει την ΑΕΛ και στρέφεται στον ΑΠΟΕΛ

Ξεχνάει την ΑΕΛ και στρέφεται στον ΑΠΟΕΛ

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό είναι πλέον στον ΑΠΟΕΛ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gavros.gr, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τους “ερυθρολεύκους”.

Αναλυτικά:

“Ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενες νίκες επί της Βέροιας και του Ηρακλή, ενώ ενδιάμεσα προηγήθηκε και αυτή επί της Γιανγκ Μπόις στην Ελβετία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στο Ρέντη όπως είναι λογικό επικρατούσε ευφορία, όμως η ομάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα από την ΑΕΛ και η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα όμως, πρέπει να ξεχάσουν αυτό το παιχνίδι και να στραφούν αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δείξουν το πρόσωπο που είχαν δείξει τις τελευταίες εβδομάδες και να μην… μείνουν στη Λάρισα.

Μία ευρωπαϊκή νίκη άλλωστε, μπορεί να φέρει και πάλι το καλό κλίμα στις τάξεις των Πειραιωτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ