aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛXάνει Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ αρχές του 2019

Xάνει Τάμαρι ο ΑΠΟΕΛ αρχές του 2019

Το κύπελλο Εθνών Ασίας πιθανότατα θα στερήσει τον Μούσα Αλ-Τάμαρι από τον ΑΠΟΕΛ στις αρχές του 2019. Ο νεαρός εξτρέμ των γαλαζοκιτρίνων είναι βασικότατο στέλεχος της Εθνικής Ιορδανίας, κάτι άλλωστε που έπαιξε ρόλο στο να επενδύσουν οι πρωταθλητές και να τον αγοράσουν το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Τάμαρι χρησιμοποιείται ανελλιπώς στο αρχικό σχήμα από τον Τζαμάλ Αμπέντ, τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ιορδανίας επομένως είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στις επιλογές του για το κύπελλο Εθνών που θα διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Ιορδανία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Αυστραλία, Συρία και Παλαιστίνη. Οι αγώνες της ομίλων θα αρχίσουν στις 6 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 15 του μήνα, ενώ στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μια ακροβασία εκατομμυρίων!

Επομένως, το σενάριο παραμονής του Τάμαρι για αρκετές μέρες με την Εθνική ομάδα της χώρας του είναι κάτι περισσότερο από ορατό και ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να προετοιμαστεί για την απουσία του 21χρονου άσου.

Διαβάστε επίσης: Φθάνει για υπογραφές ο Ορ, νέο «επεισόδιο» με τον Αυστραλό

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ