aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΞανά στους πάγκους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπέγραψε και παρουσιάστηκε!

Ξανά στους πάγκους ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υπέγραψε και παρουσιάστηκε!

Η Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι ο επόμενος προπονητικός σταθμός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. O Σερβοέλληνας προπονητής που εργάστηκε για δύο θητείες στην Αλ Νασρ δέχθηκε πρόταση από την Ομοσπονδία της χώρας την οποία και αποδέχτηκε.

Μάλιστα την Κυριακή (22/12) παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ομοσπονδία. Όπως ανέφεραν οι Άραβες κατά την παρουσίασή του Γιοβάνοβιτς ο λόγος που τους οδήγησαν στην απόφαση πρόσληψης του Γιοβάνοβιτς είναι η προσωπικότητα και οι επιτυχίες που είχε κατά το διάστημα που εργάστηκε στην Αλ Νασρ. O Γιοβάνοβιτς αντικαθιστά τον Μπερτ φαν Μάρβαικ, ο οποίος απολύθηκε στις 5 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχει ως στόχο την πρόκριση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στο Ασιατικό Κύπελλο το 2023.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ