aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞανά μανά για τον Ναπολεόνι

Ξανά μανά για τον Ναπολεόνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Αποφεύγουμε να μπούμε στη λογική σχολιασμού των ονομάτων», ήταν η χθεσινή τοποθέτηση των ιθυνόντων του ΑΠΟΕΛ, ερωτηθείς για τα νέα ονόματα που φέρονται ως υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι του συλλόγου.  Ένα εξ αυτών είναι του Στέφανο Ναπολεόνι, παίκτης που είχε απασχολήσει σοβαρά και πέρυσι τέτοιο καιρό τον ΑΠΟΕΛ, αλλά τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπασακσεχίρ, υποκύπτοντος στον πακτωλό χρημάτων που στρώθηκε στα πόδια του.

Ο 30χρονος περιφερειακός επιθετικός που παρεμπιπτόντως πληροί τα κριτήρια για τον παίκτη που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ ο Τόμας Κρίστιανσεν, δεν πήρε τις ευκαιρίες που ήλπιζε πως θα πάρει στον τούρκικο σύλλογο και σε συνδυασμό με τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη χώρα, όλο και περισσότερο στριφογυρίζει στο μυαλό του η σκέψη της αποχώρησης. Μάλιστα, φαίνεται πως το ψάχνει για να ανοίξει τα φτερά του σε άλλο πρωτάθλημα, χωρίς όμως να το φωνάζει κιόλας.

Επί της παρούσης, στον ΑΠΟΕΛ δεν έχουν κάνει καμία κίνηση προς τον συγκεκριμένο παίκτη, από τη στιγμή μάλιστα που δεσμεύεται με συμβόλαιο, και λένε πως αξιολογούν άλλους παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Πρόταση από τα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ δεν έχει αποσταλεί, αλλά με αυτό δεν σημαίνει πως οι υπεύθυνοι για τα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα.

Όπως αφήνεται να διαρρεύσει, εάν για την προσθήκη στη γραμμή κρούσης βρεθεί εκείνος ο παίκτης που κριθεί πως απαιτείται μια οικονομική υπέρβαση για τα δεδομένα του συλλόγου θα γίνει προκειμένου ο Θρύλος να μην ψάχνεται εκ νέου σε λίγους μήνες για να «θωρακίσει» την επιθετική γραμμή. Εν ολίγοις, ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα έχει και παρόν και (μπόλικο) μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ