aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΞάφνιασε ο ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσε Βιντιγκάλ από Φορτούνα Σιτάρντ! (vid)

Ξάφνιασε ο ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσε Βιντιγκάλ από Φορτούνα Σιτάρντ! (vid)

Ενώ ο ΑΠΟΕΛ πλησιάζει στην ολοκλήρωση της προσθήκης του Αντόνιο Γιάκολις στο ρόστερ του, ανακοίνωσε την απόκτηση ενός άλλου ποδοσφαιριστή, με τους γαλαζοκίτρινους να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κλείσουν τελικά χειμερινό μετεγγραφικό καρέ.

Πρόκειται για τον 20χρονο Πορτογάλο Αντρέ Βιντιγκάλ, ο οποίος θα ανήκει στον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2020 με τη μορφή δανεισμού από την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με προοπτική αγοράς από πλευράς των γαλαζοκίτρινων. Ο Βιντιγκάλ αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αλλά και ως αριστερός εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Ο παίχτης που «διώχνει» ο Γιάκολις

Πρόκειται για μία κίνηση ξαφνική από πλευράς ΑΠΟΕΛ, καθώς δεν διέρρευσε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει σε απόκτηση επιτελικού χαφ, ενώ ούτε το όνομα του παίκτη βγήκε στον… αφρό της επικαιρότητας προηγουμένως. Ο Βιντιγκάλ αποτελεί την τρίτη μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ μετά από τους Ρομάν Μπέζιακ και Μικαέλ Φακινέτι, ενώ ο τέταρτος εκτός απροόπτου θα είναι ο Γιάκολις.

Διαβάστε επίσης: Τον ήθελε η Δόξα, κατέληξε στην ΕΝΠ!

Αναλυτικά: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την Fortuna Sittard για δανεισμό του ποδοσφαιριστή André Vidigal. Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Vidigal θα είναι διάρκειας 18 μηνών μέχρι και τον Μάιο του 2020, με προοπτική αγοράς από πλευράς της ομάδας μας. O André είναι γεννημένος στις 17/08/1998 και είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Πορτογαλίας μέχρι και την U21. Φέτος με την Fortuna Sittard αγωνίστηκε για 16 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 6 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ. Αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Αναμένεται να έρθει άμεσα στην Κύπρο και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας».

Διαβάστε επίσης: Έχουν κέφια οι Άγγλοι: «Με £2.800.000 στην Κάρντιφ ο Εφραίμ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ