aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒρήκε άμεσα νέα στέγη ο Λαφράνς!

Βρήκε άμεσα νέα στέγη ο Λαφράνς!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη ο Κέβιν Λαφράνς αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy συμφώνησε με τη Δόξα για συμβόλαιο συνεργασίας για 18 μήνες. Κάτι που επιβεβαιώνει το προηγούμενο ρεπορτάζ ρεπορτάζ μας.

Προηγουμένως, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε καταλήξει σε συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός με καταγωγή από την Αϊτή ήταν εκτός πλάνου από την αρχή της σεζόν και το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε ούτε με την πρόσληψη του Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο της ομάδας.

Στο πρόσωπο του 30χρονου στόπερ επενδύει ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να ενδιαφερθούν ομάδες για απόκτησή του. Σαφώς και θα χρειαστεί χρόνο να ετοιμαστεί, καθώς ναι μεν ήταν στον ΑΠΟΕΛ αλλά έχει να αγωνιστεί από τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Ακόμη κι αυτό να μην γίνει, είναι πολύ πιθανότερο το σενάριο να αποχωρήσει ο Πάντιτς το καλοκαίρι και να διατηρηθεί στο ρόστερ ο Λαφράνς. Όσο για τον Σέρβο, δύσκολα θα μετακινηθεί τώρα στην ΑΕΚ αφού δεν το επιθυμεί και παρουσιάζεται αμετάκλητος στη θέση του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ