aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Βράζουν» στον ΑΠΟΕΛ, ψάχνουν εσωτερικά τους υπαίτιους

«Βράζουν» στον ΑΠΟΕΛ, ψάχνουν εσωτερικά τους υπαίτιους

Ενοχλημένη παρουσιάζεται η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με τις διαρροές πληροφοριών στον Τύπο, που έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν την ομάδα, είτε αυτά έχουν να κάνουν με μετεγγραφές, είτε με αποχωρήσεις, είτε με ανανεώσεις, είτε με τον προπονητή Πάολο Τραμετσάνι. Οι δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 από τον εκπρόσωπο Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» Νεκτάριο Πετεβίνου, στον απόηχο της απώλειας του κυπέλλου, ήταν ενδεικτικές.

«Οι ευθύνες βαραίνουν όλους, ειδικά το τελευταίο τριήμερο. Δεν αντιμετωπίσαμε ψύχραιμα την όλη κατάσταση, υπήρξαν και κάποιες διαρροές που πρέπει να ελέγξουμε. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών έκαναν κακό στην ομάδα. Το θέμα με τον Τραμετσάνι προέκυψε εδώ και τρεις βδομάδες και έπρεπε να μείνει στα εσωτερικά του συλλόγου. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη θέση είτε από τον προπονητή είτε από τον ΑΠΟΕΛ. Επιτρέψετε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εσωτερικά και από εκεί και πέρανα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ