aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒραβείο βουτιάς στον ΑΠΟΕΛίστα Ανουάρ (vid)

Βραβείο βουτιάς στον ΑΠΟΕΛίστα Ανουάρ (vid)

Το βραβείο… βουτιάς έδωσε η ιστοσελίδα givemesport.com, στον Ανουάρ που τη φετινή αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από τη Βαγιαδολίδ. Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα ο Μαροκινός δεν είχε… αντίπαλο για το βραβείο «Fallon d’Floor», με τους Γκρίλις (Άστον Βίλα) και Παβάρντ (Μπάγερν) να έρχονται στην τρίτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Πάντως όπως ξεκαθαρίζεται το τάκλιν ήταν σκληρό και σωστά τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, ωστόσο η αντίδραση του Ανουάρ ήταν κάπως τραβηγμένη.

Το δημοσίευμα:

Την ίδια ώρα που ο Τζακ Γκρίλις παίρνει το βραβείο αργοπορημένης αντίδρασης και ο Μπεντζαμίν Παβάρντ ξεχωρίζει για το πήδημα «ψαριού», απλά δεν υπάρχει ανταγωνισμός για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ όταν πρόκειται για εντελώς θεατρική σκηνή.

Νιώθουμε… άσχημα που τον επιλέγουμε ως τον νικητή του βραβείου, θεωρώντας πως υπέστη ένα πραγματικά φρικτό τάκλιν που άξιζε την κόκκινη κάρτα που πήρε, αλλά ελάτε τώρα… προσπαθήστε να μην γελάσετε όταν βλέπετε το πιο κάτω βίντεο:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ