Βούρος για φήμες: «Δεν έχω δώσει δικαιώματα. Το σύστημα έχει και καλά και κακά»

Στο πάθος και την ποιότητα που έδειξαν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Καραμπάχ στοιχεία που έφεραν την ανατροπή και νίκη 2-1 για τους γαλαζοκίτρινους, στάθηκε ο Πραξιτέλης Βούρος μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Αζέρους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της Καραμπάχ: «Όταν έρχεται η νίκη με αυτό τον τρόπο σίγουρα το πανηγυρίζεις έντονα, σου βγαίνει όλη η ένταση του παιχνιδιού. Από την αρχή της βδομάδας θέλαμε να πάρουμε το ματς για να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες για πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε την απαραίτητη ποιότητα και το πάθος και το βάρος αυτής της φανέλας που έχει, ούτως ώστε να πάρουμε το ματς. Νομίζω όλοι οι παίκτες, στο δεύτερο ημίχρονο γιατί στο πρώτο ξαναλέω δεν παίξαμε όπως έπρεπε, δείξαμε τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το ματς και να πάρουμε αυτό που θέλαμε».

Για την επιλογή συστήματος: «Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια παίζουμε το ίδιο σύστημα. Έχει και  αρνητικά και θετικά. Κρατάμε το μηδέν, αλλά στη δημιουργία δεν έχουμε δείξει το καλό μας πρόσωπο, αλλά δουλεύουμε στις προπονήσεις για να δείξουμε την ποιότητά μας».

Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, προσπαθώ σε κάθε αγώνα να τα δίνω όλα για τον κόσμο, την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι ποτέ δεν έχω δώσει κάποιο δικαίωμα ούτως ώστε να αμφισβητηθώ γι’ αυτά που γράφονται. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, έχω συμβόλαιο και βλέπω την συνέχεια».

Για την Εθνική Ελλάδος: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει στην Εθνική, ο προπονητής κάνει μια νέα προσπάθεια βλέπει τους παίκτες που υπάρχουν και στο μέλλον ίσως να έχω μια ευκαιρία. Εγώ προσωπικά δεν έχω καμία επικοινωνία μαζί του προπονητή, αλλά αν μου το κρατάει για έκπληξη δεν ξέρω (γέλια)».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ