aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒούρος: «Μετά το δεύτερο γκολ κυριαρχήσαμε, έχει θεϊκό χάρισμα ο Αλ-Τάαμαρι»

Βούρος: «Μετά το δεύτερο γκολ κυριαρχήσαμε, έχει θεϊκό χάρισμα ο Αλ-Τάαμαρι»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης (4-0). Ο Ελλαδίτης αμυντικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του ίδιου αλλά και των συμπαικτών του, τόνισε ότι η ομάδα δούλεψε σκληρά και ανταμείβεται μετά την κακή αρχή που είχε στο πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στον Αλ-Τάαμαρι, ο οποίος προελαύνει στο Asian Cup με την φανέλα της Εθνικής Ιορδανίας και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Πιστεύω ότι η όλη την βδομάδα δουλέψαμε αρκετά σκληρά, προσπαθήσαμε να βγάλουμε αυτά που ήθελε ο προπονητής μας στο γήπεδο. Κατά την άποψη μου δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς αλλά μετά το πρώτο γκολ νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγώνα. Κρατήσαμε πιο πολύ την μπάλα και παίξαμε έξυπνα και νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες και είχαμε περισσότερες ανάσες από τον αντίπαλο.

Με την ΑΕΛ είναι ένα ντέρμπι κορυφής. Πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη θέληση και το ίδιο πάθος, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε μια εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μέρα με την μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι δεν είμαστε τέλειοι. Πρέπει να μπούμε στον επόμενο αγώνα πιο δυνατοί για να δείξουμε στον αντίπαλο ότι θέλουμε να πάρουμε το ματς».

Για το ότι η ομάδα κράτησε το μηδέν παθητικό σχολίασε: «Είναι θετικό για τους αμυντικούς ότι κρατάμε το μηδέν. Αλλά θέλω να δώσω σε όλους συγχαρητήρια είναι ομαδική δουλεία. Σίγουρα όμως έχουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι γι αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του Αλ-Τάαμαρι τόνισε: «Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον Μούσα, όλοι ξέρουν πόσο καλός παίκτης είναι πόσο δουλεύει καθημερινά και πόσο απαραίτητος είναι για την ομάδα, αλλά αν πω κάτι γι αυτόν θα μειώσω τους συμπαίκτες μου που είναι εδώ. Του εύχομαι να βάλει κι άλλα γκολ, έχει απίστευτο χάρισμα και τρομερή ταχύτητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ