aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΒούρος: «Μας μένει η πίκρα…»

Βούρος: «Μας μένει η πίκρα…»

Ο Πραξιτέλης Βούρος μίλησε μετά το τέλος του ντέρμπι Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ στη κάμερα της Primetel. Ο αμυντικός των γαλαζοκιτρίνων, τόνισε πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι αλλά η ομάδα του φεύγει με την πίκρα από τη στιγμή που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία με το πέναλτι του Ντε Βινσέντι. 

«Σε ένα ντέρμπι δεν χρειάζεται μόνο η ποιότητα, αλλά πάθος. Μας μένει πίκρα στο τέλος με το χαμένο πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια έπαιζε καλύτερα ίσως με την επιρροή του κόσμου, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και χάσαμε το πέναλτι στο τέλος που μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.  Αυτά είναι τα ματς που πρέπει να κερδίζουμε πάνω απ’ όλα. Δεν θέλω να σταθώ σε δικαιολογίες σε ό,τι αφορά την κούραση. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι πρέπει να δείχνεις πόσο βαριά είναι η φανέλα και πόσο θέλεις να πάρεις το ματς. Πάντα το καλύτερο ματς είναι το επόμενο, βλέπουμε τη συνέχεια. Είναι μεγάλη επιτυχία για το κυπριακό ποδόσφαιρο η πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Είμαστε μέσα στο πρωτάθλημα, πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, έτσι ώστα να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς δεν γίνεται. Οι αρμόδιοι πρέπει να κάνουν κάτι. Μας έχει λείψει ο κόσμος μας. Έχουν λείψει τέτοιες ατμόσφαιρες όπως η σημερινή, θέλουμε τον κόσμο πίσω στα γήπεδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ